Planago

Suunnittele ajoneuvon ostaminen Planagon avulla

Näet nopeasti minkä hintainen menopeli sinun kannattaisi hankkiaAutot, veneet, moottoripyörät ja muut kulkuvälineet maksavat useimmiten niin paljon, että joudumme miettimään kuinka voimme rahoittaa hankintamme. Planago auttaa kulkuvälineiden hankinnan suunnittelussa sinut alkuun ja näet nopesti minkä hintaluokan menopeliin sinulla oikeasti on varaa.

Planago huomioi suunnittelussa kaikki taloutesi tulot, menot ja lainat, joten sinulle ei tule myöhemmin yllätyksiä hankintaan liittyvistä kuluista. Varmistat samalla myös rahojesi riittämisen muihin asioihin, jolloin pystyt nauttimaan elämästä kokonaisvaltaisesti. 


UUSI AUTO

menopeli
  • Suunnitelmissa uuden auton hankkiminen
  • Testaa kuinka hankinta kannattaa rahoittaa

MOOTTORIPYÖRÄN OSTO

red motorcycle
  • Haaveiletko moottoripyörästä?
  • Autamme sinua haaveesi toteuttamisessa

VENEEN HANKINTA

Happy Senior Couple on the Bow of a Sail Boat
  • Toiveena päästä vesille kesällä
  • Testaa kuinka veneen hankinta vaikuttaisi talouteeseesi


Planago auttaa auton ostamisessa

Planago on erinomainen työkalu, kun haluat nähdä miten iso taloudellinen hankinta kuten auton ostaminen vaikuttaa talouteeseesi.

 

Auton ostamiseen liittyy useita taloudellisia aspekteja mitä tulee ottaa huomioon, kuten auton hinta, rahoitusratkaisu, autoon liittyvät kulut ja oma taloudellinen tilanne. Koska on melko haastavaa pohtia kaikkia näitä vain omassa päässään ja tehdä sen perusteella järkevä ratkaisu, niin monesti auton osto tehdään tunteen perusteella. Vasta ehkä jälkeenpäin pohditaan, oliko tämä nyt taloudellisestikin ihan järkevä ratkaisu.

Planagon avulla voit kuitenkin tehdä laskelmia, joissa nämä kaikki asiat otetaan huomioon. Näet esimerkiksi etukäteen, milloin voit ostaa auton valitsemallasi hinnalla ja kuinka erilaiset korkotasot vaikuttavat kuukausierään, jota pankille maksetaan. Mikä parasta näitä laskelmia tehtäessä näet nopeasti kuinka kyseinen hankinta vaikuttaa koko talouteesi. Näin sinulle ei myöhemminkään tule yllätyksiä lainan kuukausierien suuruuden kanssa.

 

Viemällä Planagoon mahdollisimman tarkan arvion omista tuloistasi ja menoistasi voit aina olla varma, että olet tekemässä järkeviä taloudellisia päätöksiä.

Copyright © 2018 RealMatch Invest Oy

Kaikki oikeudet pidätetään.