Planago

Suunnittele asunnon ostaminen Planagon avulla

Näet nopeasti miten paljon lainaa tarvitset ja milloin asunto kannattaa ostaaAsunnon ostaminen on useimmille suurin yksittäinen hankintapäätös elämässä. Nyt voit helposti aloittaa asunnonvaihdon suunnittelun Planagossa ja näet nopesti minkälaiseen asuntoon sinulla on varaa. Samalla varmistat, että sinulla jää rahaa myös muihin sinulle tärkeisiin asioihin, jotta pystyt nauttimaan elämästä kokonaisvaltaisesti.

Planago huomioi suunnittelussa kaikki taloutesi menot, joten sinulle ei tule yllätyksiä vaikka et vielä osaisikaan arvioida kuinka suureen asuntolainaan sinulla on varaa. Lopuksi voit myös testata kuinka korkojen, palkan tai omien kulujesi muutos voi vaikuttaa talouteesi.

Anna siis Planagon auttaa sinut alkuun asuntohaaveesi toteuttamisessa!  


ENSIASUNTO

ensiasunto
  • Haaveena ensimmäinen oma asunto
  • Testaa pystytkö toteuttamaan haaveesi jo lähiaikoina

ASUNNONVAIHTO

asunnonvaihto
  • Onko asunnonvaihto ajankohtainen asia lähiaikoina?
  • Autamme sinut alkuun tässä sinulle tärkeässä projektissa

SIJOITUSASUNTO

sijoitusasunto
  • Suunnitteletko sijoitusasunnon hankkimista?
  • Katso kuinka voimme auttaa sinua tekemään tämä hankinta 


Planago auttaa asunnonvaihdossa

Planago on erinomainen työkalu, kun haluat nähdä miten iso taloudellinen hankinta kuten asunnon ostaminen vaikuttaa omaan talouteesi.

 

Asunnon ostoon liittyy useita taloudellisia aspekteja, jotka sinun tulisi huomioida hankintaa suunnitellessasi. Näitä ovat esimerkiksi sinulle sopiva asunnon hinta, oikea rahoitusratkaisu, asuntoon liittyvät muut kulut ja oma taloudellinen tilanteesi. Koska on melko haastavaa pohtia kaikkia näitä vain omassa päässään ja tehdä sen perusteella järkevä ratkaisu, niin monesti asunnon osto tehdään tunteen perusteella. Vasta ehkä jälkeenpäin pohditaan, oliko tämä nyt taloudellisesti ihan järkevä ratkaisu.

Planagon avulla voit kuitenkin tehdä laskelmia, joissa nämä kaikki asiat huomioidaan. Näet esimerkiksi etukäteen, milloin voit ostaa asunnon valitsemallasi hinnalla ja kuinka eri korkotasot vaikuttavat kuukausierään, jota pankille maksetaan. Pystyt myös erilaisten testereidemme avulla testaamaan kuinka korkojen, tulojesi tai menojesi muutokset vaikuttavat talouteesi asunnon ostamisen jälkeen.

 

Planagon avulla näet helposti, miten erilaiset päätökset vaikuttavat talouteesi, eikä sinun tarvitse enää arvailla. Näin pystyt tekemään vain hyviä päätöksiä talousasioissa. Unelmia kohti hyvillä päätöksillä!

Copyright © 2018 RealMatch Invest Oy

Kaikki oikeudet pidätetään.