Planago

Kysymykset ja vastaukset

Olemme koonneet tälle sivulle yleisimmät kysymykset ja vastaukset, jotka liittyvät palveluumme. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi sivuiltamme voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse contact(at)planago.com.

Mikä Planago on?

Planago on helppokäyttöinen ja havainnollinen henkilökohtaisen talouden suunnittelu- ja hallintatyökalu internetissä.

 

Mitä voin tehdä Planagon avulla?

Planago avulla huomaat nopeasti, minkä asioiden toteuttaminen on sinulle taloudellisesti mahdollista. Planagon avulla voit helposti tarkistaa miten rahasi riittävät esimerkiksi asunnonvaihtoon, uuden auton hankintaan tai vuoden sapattivapaaseen. Syöttämällä palveluun muutaman avaintiedon omasta taloudellisesta tilanteestasi voit turvallisesti suunnitella uusia hankintoja sillä Planago huolehtii, että hankinnan suunnittelussa ovat mukana kaikki omaan talouteesi vaikuttavat tulot ja menot.

 

Maksaako Planagon käyttö?

Planago on kuluttajille ilmainen. Planagolla on yritysyhteistyökumppaneita, joilta käyttäjä voi halutessaan pyytää henkilökohtaiseen taloudenhallintaan tai hankintoihin liittyviä räätälöityjä tarjouksia.

 

Voiko Planago joskus muuttua maksulliseksi?

Planago tulee säilymään käyttäjälle maksuttomana palveluna.

 

Kenelle Planago on tarkoitettu?

Planagoa voivat käyttää kaikki. Planago on suunniteltu auttamaan tavallisia kuluttajia taloudellisten hankintojen toteuttamisessa.

 

Joudunko rekisteröitymään käyttääkseni palvelua?

Et joudu. Palvelua voi käyttää täysin anonyymisti. Suosittelemme kuitenkin, että talletat suunnitelmasi, jotta voit palata siihen myöhemmin.

 

Miksi minun kannattaa tallentaa tietoni Planagoon?

Tallentamalla suunnitelmasi voit palata siihen milloin haluat, tehdä siihen muutoksia ja seurata sen etenemistä. Tallentaessasi tietoja palveluun sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksenasi. Salasana lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen tietojen tallennuksen yhteydessä ja näiden tietojen avulla pääset taas myöhemmin muokkaamaan omaa suunnitelmaasi.

 

Voidaanko tietojani luovuttaa eteenpäin?

Planago ei luovuta mitään tietoja eteenpäin ilman käyttäjän erillistä suostumusta.

 

Mikä on Planagon Talouskoulu?

Planagon Talouskoulu on toteutettu yhteistyössä Valmennusyhtiö Varapuun kanssa, joka on yksityishenkilöiden talousvalmennukseen erikoistunut yritys. Talouskoulun tarkoituksena on opastaa videoiden avulla käyttäjille enemmän erilaisista asioista, jotka olisi hyvä huomioida oman talouden suunnittelussa. Talouskoulussa käyttäjät voivat myös oppia lisää erilaisista asioista kuten sijoittamisesta.

 

Palvelu on loppukäyttäjille ilmainen. Missä tässä on koira haudattuna?

Ei missään. Palvelu on loppukäyttäjille täysin ilmainen ja palvelun tuotto tulee palvelun yhteistyökumppaneilta. Palvelun tarkoituksena on tarjota sen käyttäjille mahdollisuus oppia tuntemaan oma talous paremmin sekä toteuttaa omat isot hankinnat parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Kuka omistaa Planagon?

Planago on RealMatch Invest Oy:n kehittämä ja ylläpitämä finanssialan yrityksistä riippumaton palvelu. RealMatch Investin omistavat yksityiset suomalaiset henkilöt.

 

 

Copyright © 2018 RealMatch Invest Oy

Kaikki oikeudet pidätetään.