Kysymykset ja vastaukset

Tervetuloa Planagoon!

Onneksi olkoon, olet nyt aloittanut taloutesi suunnittelun

  • 1. Vasemmalla näet tavoitteesi ja taloudellisen tilanteesi pitkälle tulevaisuuteen. Keltainen käyrä näyttää käteisen määrän, vihreä varallisuutesi arvon kehityksen ja punainen velkojesi määrän.
  • 2. Seuraavaksi sinun kannattaa täydentää tulosi ja menosi sekä omat asumistietosi palveluun. Mikäli sinulla on myös muuta omaisuutta kuten esimerkiksi auto voit täydentää nämä tiedot varallisuus osioon. Näin saat tarkemman käsityksen tämän hetkisestä taloudellisesta tilanteestasi.
  • 3. Täydennettyäsi tietosi voit helposti palata hankinnan suunnitteluun klikkaamalla ikonia graafilla. Näet nyt nopeasti miten haaveilemasi hankinnan toteutus onnistuisi sinulta.
  • 4. Lopuksi voit testata muutostestereillämme kuinka erilaiset muutokset taloudessasi vaikuttavat sinuun.
  • 5. Muista myös tallentaa tietosi palveluun niin voit palata suunnitelmaasi myöhemmin ja pystyt tekemään siihen muutoksia tarvittaessa.
  • 6. Jokaisen hankinnan kohdalla voit myös pyytää luotettavilta kumppaneiltamme tarjoukset. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, mutta se auttaa sinua viemään tavoitettasi eteenpäin.
  • Toivomme palvelumme auttavan sinua tekemään jatkossa vain hyviä päätöksiä talousasioissa.

ALOITA SUUNNITTELU ANTAMALLA ENSIMMÄISET PERUSTIEDOT

Tulot
Menot
Käteen jää / kk 0€
1/2

Toteuta tavoitteesi PLANAGOn avulla!

Planago auttaa sinua näkemään helposti ja nopeasti, mikä on
sinulle taloudellisesti mahdollista. Palvelu auttaa asettamaan
tavoitteita, seuraamaan edistymistäsi ja löytämään juuri oikeat
kumppanit tavoitteidesi saavuttamiseksi.

ASETA ITSELLESI
TAVOITE.

Hankinnan ajankohta?

2/2

Partnereille

Planago tarjoaa yritykselle loistavan kanavan tavoittaa hankintaa suunnitteleva asiakas juuri silloin kun käyttäjällä on aito kiinnostus yrityksen tuotteisiin ja palveluihin. Käyttäjän ollessa valmis etenemään hankinnassaan ostohetkeen hän voi helposti ottaa yhteyttä yritykseen Planagon kautta. Näin yritys on mukana hankinnan suunnittelussa koko suunnitteluprosessin ajan aina ideointivaiheesta itse ostohetkeen saakka. Planago tuo siis yrityksellesi yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat juuri sillä hetkellä suunnittelemassa yrityksesi tuotteen tai palvelun ostamista. Edullisten liidien lisäksi Planago tarjoaa maksutonta näkyvyyttä palvelussa, joten Planago on yritykselle todella edullinen ja riskitön kanava uusasiakashankintaan.

Ota yhteyttä sales@realmatchinvest.com niin kerromme sinulle lisää miten yrityksesi voi hyötyä yhteistyöstä Planagon kanssa.

Tietoa Planagosta

Planago on itsenäinen suomalainen internet palvelu, joka tarjoaa sinulle täysin uudenlaisen tavan tarkastella omaan talouteesi liittyviä asioita sekä suunnitella omia tulevaisuuden hankintojasi. Planago on käyttäjille ilmainen ja pystyt käyttämään palvelua täysin anonyymisti.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä auttaa sinua tuomaan nopeasti palveluun perustiedot, jonka jälkeen näet heti oman taloudellisen tilanteesi. Tämän jälkeen on omien hankintojen suunnittelu helppoa, kun samalla pystyt vertailemaan erilaisia vaihtoehtoja toisiinsa sekä arvioimaan hankintojen vaikutusta omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Näin tulee samalla myös varmuus siitä missä vaiheessa hankinta kannattaa toteuttaa ja kuinka sen pystyy rahoittamaan.

Planago pitää sisällään myös Talouskoulun, joka auttaa sinua ymmärtämään mitä asioita kannattaa huomioida suunniteltaessa omaa taloutta sekä isoja hankintoja. Sisällön Talouskouluun tuottavat talousvalmennukseen erikoistunut itsenäinen valmennusyhtiö Varapuu sekä talousvalmentaja Terhi Majasalmi.

Arvo

0

* pakollinen kenttä
Et voi pyytään tarjousta nollahintaiselle tavoitteelle.

Yritykset joilta haluat tarjouksen toteutuksesta

Tarjoukset myös muilta

Mitkä muut yritykset haluaisit Planagoon mukaan

Rahoitusta ja apua toteutukseen tarjoavat

Tarjoukset myös muilta

Mitkä muut yritykset haluaisit Planagoon mukaan

Pyytämällä tarjouksen saat arvokasta tietoa toteutuksesta. Tarjouspyyntö ei vielä sido sinua mihinkään!
Tarjouspyyntö ei vielä sido sinua mihinkään! Pyytämällä tarjouksen saat arvokasta tietoa toteutuksesta.
Uusi käyttäjä, paina "Kokeile"

Jos olet tallentanut tietoja joskus Planagoon, paina "Kirjaudu"
Kokeile Kirjaudu
1 vuosi
50 vuotta
Tulot kuukaudessa i
Muokkaa ja erittele
Menot kuukaudessa i
Muokkaa ja erittele
Sijoittamalla käteen jäävää rahaa kartutat varallisuuttasi
Käteen jää kuukaudessa
0
Valmis
Omat tulot kuukaudessa i
Netto
Vero %
Brutto
Puolison tulot kuukaudessa i
Netto
Vero %
Brutto
Pääomatulot kuukaudessa i
Netto
Vero %
Brutto
Muut tulot kuukaudessa i
Netto
Tulot yhteensä kuukaudessa
Valmis

Talouden kuukausimenot

Planagoon eritellyt menot i
 
Lainat
Muut kulut
0 €
0 €
0 €
0 €
- Kulkuneuvot
0
0
- Kiinteistöt
0
0
- Sijoitusasunnot
0
0
Muut välttämättömät menot i
Katso arvio kustannuksista
Kuukausimenot yhteensä
Valmis

Ihmisten keskimääräiset välttämättömät menot kuukaudessa ovat noin

700 € - 1 henkilön taloudessa
1300 € - 2 henkilön taloudessa
1900 € - 3 henkilön taloudessa
2500 € - 4 henkilön taloudessa
3100 € - 5 henkilön taloudessa
3700 € - 6 henkilön taloudessa

Tämä arvio sisältää ruokaan, vaatteisiin, kodin tavaroihin ja laitteisiin, informaatioon (televisio, lehdet, puhelimet jne.), terveydenhoitoon sekä vapaa-aikaan liittyvät välttämättömät menot.

Arviot perustuvat Kuluttajatutkimuslaitoksen vuonna 2014 tekemään ”Mitä kohtuullinen eläminen maksaa” tutkimukseen.

Tulot kuukaudessa kohtaan voit syöttää kotitaloutesi kuukausittaiset nettotulot.
Menot kuukaudessa kohtaan voit syöttää kotitaloutesi menot. Kaikki asumiseen liittyvät kulut annetaan Asuminen osiossa. Kaikki varallisuuteesi liittyvät kulut voit lisätä Varallisuus osiossa. Varallisuudella tarkoitetaan omaisuutesi rahallista arvoa eli pankkitililläsi olevaa käteistä, autoja, veneitä, kesämökkiä, erilaisia sijoituksia sekä muita asioita, joiden arvo kastaa tai joita myymällä pystyt kartuttamaan käteisvarojasi.
Planagoon eritellyt menot tulevat näkyviin, kun olet lisännyt palveluun kaikki asumiseen ja varallisuuteesi liittyvät kuukausimenot. Asumiseen liittyviä menoja ovat esimerkiksi lainat, vuokrat, vastikkeet sekä sähköön, veteen ja lämmitykseen liittyvät menot. Varallisuuteen liittyviä menoja ovat kaikki omaisuutesi liittyvät kuukausittaiset menot. Näitä ovat esimerkiksi kaikki autoon, kesämökkiin, veneeseen, sijoitusasuntoon liittyvät menot sekä kuukausittaiset rahastosijoitukset.
Muut välttämättömät menot sisältävät ruoka-, vaate-, vapaa-aika-, tv-, lehti-, puhelin ym. menot. Yksin asuvan henkilön keskimääräiset välttämättömät menot ovat noin 700 € kuukaudessa, yhden lapsen yksinhuoltajaperheen noin 1300 € kuukaudessa ja nelihenkisen perheen noin 2500 € kuukaudessa.
Huvittelu ja luksus menot pitää sisällään kaikki ei välttämättömät menot kuten esimerkiksi harrastuksiin, ravintoloihin ja lomamatkoihin käytetyt rahat.
Järjestelmä laskee sinulle automaattisesti nettotulot sen jälkeen kun olet syöttänyt bruttotulot palveluun. Voit säätää veroprosenttisi kohdalleen tämän jälkeen.
Muihin tuloihin voit laittaa esimerkiksi lapsilisät sekä muut säännölliset kuukausitulot, jotka eivät ole palkka- tai pääomatuloja.
Pääomatulot määritellään kohdassa Varallisuus. Pääomatuloja ovat esimerkiksi korkotulot, vuokratulot ja osingoista saadut osinkotulot. Sijoitusasunnon tuotoista ei vähennetä kuluja ennen verotusta, koska kaikki sijoitusasuntoon liittyvät kulut eivät ole vähennyskelpoisia. Omaisuuden luovutusvoitosta ei lasketa veroja, koska vero määräytyy tapauskohtaisesti. Veron määrä on kuitenkin hyvä huomioida suunnitelmassa ylimääräisenä menoeränä.
Tulot ja menot osiossa pystyt helposti rakentamaan itsellesi budjetin, jonka jälkeen näet heti paljonko sinulla jää ylimääräistä rahaa käteen kuukaudessa. Tulot ja menot kannattaa ensiksi arvioida karkealla tasolla, koska niitä voi aina helposti käydä tarkentamassa. Kun tiedät omat tulosi ja menosi on hankintojen suunnittelu helppoa.
Kotini on...
1/2 Takaisin
Postinumero i
Postinumero i
Neliöt i
Neliöt i
Huoneet i
Huoneet i
Arvo i
Vuokra ja kulut i
Vastike ja kulut i
Lainaa jäljellä
Korko %
Kk-erä
Postinumero auttaa meitä hakemaan automaattisesti arvion asuntosi arvosta sekä ohjaamaan mahdolliset yhteydenottopyyntösi sinun kotisi lähellä olevilla partnereille.
Postinumero auttaa meitä ohjaamaan mahdolliset yhteydenottopyyntösi kotisi lähellä olevilla partnereille.
Asunnon arvo on Planagon arvio samanlaisten asuntojen hinnasta alueellasi. Voit myös antaa tähän oman arviosi asuntosi hinnasta.
Asuntosi neliöt auttavat meitä hakemaan automaattisesti arvion asuntosi arvosta.
Asuntosi neliöt auttavat meitä kertomaan sinulle mikä on kotitaloutesi tulevaisuuden tilantarve.
Huoneiden lukumäärä auttaa meitä tarkentamaan arviota asuntosi arvosta.
Huoneiden lukumäärä auttaa tarkentamaan kotitaloutesi tulevaisuuden tilantarvetta.
Tämä kulu pitää sisällään omistusasuntosi vastikkeen, vesi- ja sähkömaksun, autopaikan, kotivakuutuksen sekä muut kiinteät asuntoosi liittyvät kuukausittaiset kulut.
Tämä kulu pitää sisällään vuokran lisäksi sähkön, vesimaksun, kotivakuutuksen sekä muut kiinteät vuokra-asuntoosi liittyvät kuukausikulut.
Valitse nykyiseksi asuintilanteeksi vuokra- tai omistusasunto ja täydennä omat asumiseen liittyvät kulut ja lainat. Kaikki asumiseen liittyvät kulut ja lainat siirtyvät automaattisesti osaksi menojasi.
Nykyinen käteinen i
Lisää varallisuutta
Kulkuneuvo
Kiinteistö
Rahastot ja osakkeet
Sijoitusasunto
Valmis
Tähän voit syöttää sen summan mikä on pankkitililläsi osana käteistä omaisuuttasi.
Varallisuus osiossa voit helposti lisätä kaikki kulkuneuvoihin, kiinteistöihin ja sijoituksiisi liittyvät kulut ja lainat. Kaikki varallisuuteen syötetyt kulut ja lainat siirtyvät automaattisesti osaksi menojasi.
Suunnitelmassa olevat i
Suunnitelmasta poistetut i
Valmis
Alla listatut suunnitelmassa olevat tavoitteet pitävät sisällään kaikki viereisellä käyrällä näkyvät tavoitteet. Painamalla listan tavoitetta pääset helposti muokkaamaan sen tietoja.
Alla listatut suunnitelmasta poistetut tavoitteet pitävät sisällään kaikki jo historiaan siirtyneet tavoitteet. Voit aktivoida tavoitteen suunnitelmaasi raahaamalla sen oikeaan kohtaa viereiselle graafille.
Ladataan..
Tähän kenttään sinun tulisi mieluiten syöttää lainan todellinen vuosikorko. Lainan todellisessa vuosikorossa on huomioitu mukaan kaikki lainaan liittyvät kulut kuten lainan perustamiskulut sekä kuukausittaiset tilinhoitomaksut. Nimelliskorko kertoo ilmoittaa vain lainan korkoprosentin ilman muita lainaan liittyviä kuluja.
Valitse ylläolevista vaihtoehdoista hankintaasi tai tavoitettasi parhaiten kuvaava alue

Raahaa ikoni aikajanalle!
Valitse ylläolevista vaihtoehdoista hankintaasi tai tavoitettasi parhaiten kuvaava alue

Raahaa ikoni aikajanalle!
Asunnonvaihto käsittää nykyisen asuntosi myynnin ja uuden hankinnan. Laskenta ottaa huomioon nykyisen asuntosi laskennallisen arvon ja asuntoosi liittyvän lainan asunnonvaihtohetkellä.
Remontti sisältää kaikki remontit pintaremontista ja saneerauksesta peruskorjaamiseen ja laajentamiseen. Remontti voi kohdistua esim asuntoon, sijoitusasuntoon tai kesämökkiin. Remontti voi nostaa kohteen arvoa mutta tätä ei ole huomioitu laskennassa.
Kulkuneuvo sisältää autot, moottoripyörät, veneet, mönkijät, moottorikelkat, ja niin edelleen.
Elämänlaatu pitää sisällään monenlaisia kuluja, ne voivat olla esimerkiksi lomamatkoja tai harrastuksiin liittyviä hankintoja.
Muutos käteisessä voi olla ylimääräinen tuloerä kuten vuosibonukset tai veronpalautus. Se voi olla myös tiedossa oleva ylimääräinen menoerä.
Muutos palkkatuloissa voi olla suunnittelemasi sapatti-, vuorottelu- tai opiskeluvapaa. Se voi olla myös palkankorotus, eläkkeelle jääminen tai muu vastaava palkkaasi vaikuttava muutos elämässäsi.
Kiinteistö voi olla esimerkiksi omassa käytössäsi oleva kesämökki, tontti, metsäpalsta tai muu kiinteistö.
Asunto- ja kiinteistösijoituksiin kuuluvat asunnot ja kiinteistöt, joita vuokraat saadaksesi tuottoa sijoituksellesi.
Rahastosäästäminen ja osakkeet ovat sijoituksia joilla on tuotto-odotus. (arvonnousu ja osingot lasketaan takaisin sijoitettuun pääomaan).
Maksukykyriski kertoo kuinka monta prosenttia kaikki menosi ovat kaikista tuloistasi tällä hetkellä. Planago huomioi tuloiksi kaikki kirjaamasi palkka- ja pääomatulot. Menoiksi lasketaan mukaan kaikki Planagoon kirjaamasi menoerät. Punainen liikennevalo kuvaa korkeaa riskitasoa, keltainen kohtalaista riskitasoa ja vihreä pientä riskitasoa.

Korkea maksukykyriski tarkoittaa sitä, että taloutesi kuukausittainen käteen jäävä summa menee helposti miinukselle, mikäli sinulle tulee eteen yllättäviä menoeriä. Tällöin joudut helposti rahoittamaan erilaisia asioita kalliilla kulutusluotoilla.
Pääomariski mittaa kuinka monta prosenttia taloutesi velat ovat suhteessa varallisuuteesi tällä hetkellä. Planago huomioi veloiksi kaikki ne lainat mitä olet palveluun laittanut. Varallisuudeksi lasketaan kaikki varallisuus osioon laittamasi asiat. Punainen liikennevalo kuvaa korkeaa riskitasoa, keltainen kohtalaista riskitasoa ja vihreä pientä riskitasoa.

Korkea pääomariski tarkoittaa siitä, että sinulla on suuri määrä velkaa suhteessa varallisuuteesi. Tämä voi olla ongelmallista, jos olet rahoittanut velalla riskipitoisia hankintoja. Mikäli näiden hankintojen arvo laskee yllättäen nopeasti voivat velkasi nousta suuremmiksi kuin mikä varallisuutesi on.
Korkoriski mittaa kuinka monta prosenttia lainojesi korkomenot ovat kuukausittaisista käteen jäävistä tuloistasi kaikkien menojen jälkeen. Punainen liikennevalo kuvaa korkeaa riskitasoa, keltainen kohtalaista riskitasoa ja vihreä pientä riskitasoa.

Korkea korkoriski tarkoittaa sitä, että lainojesi korkomenot ovat isot suhteessa kuukausittain käteen jääviisi tuloihisi. Tämä voi aiheuttaa ongelmia, jos lainojen korot nousevat huomattavasti jolloin myös korkomenosi kasvavat paljon. Korkoriskiä voit alentaa vähentämällä lainojen kokonaismäärää tai sitomalla lainoja pitkäaikaisiin kiinteisiin korkoihin.
Tallentamalla tietosi palveluun pääset seuraavalla kerralla nopeasti suunnittelemaan uusia asioita eikä sinun tarvitse täyttää omia tietoja uudestaan

Tallenna Ohita
www.planago.com
Sulje Tulosta Tallenna

Taloustodistus

Taloutesi Arvo

Ajankohta: 20.3.2034

Tulot

Tulot/kk
Omat tulot 4000 €/kk
Puolison tulot0 €/kk
Muut tulot0 €/kk
Työstä riippumattomat tulot:
Rahastot ja osakkeet0 €/kk
Kiinteistöt ja sijoitusasunnot0 €/kk
0 €/kk

Menot

Kulut/kk Lainat/kk
Oma ansiotulovero0 €/kk
Puolison ansiotulovero0 €/kk
Pääomatuloverot0 €/kk
Asuminen0 €/kk0 €/kk
Kulkuneuvot0 €/kk0 €/kk
Kiinteistöt0 €/kk0 €/kk
Sijoitusasunnot0 €/kk0 €/kk
Välttämättömät kulut0 €/kk
0 €/kk
Menot/kk yhteensä 0
Palkkatyöstä riippumattomat tulot 0 €/kk
Palkkatyöstä riippumattomia tuloja saat sijoituksistasi. Näiden tulojen ylittäessä kuukausittaiset menosi olet taloudellisesti riippumaton.
Palkkatyöstä riippumattomat tulosi ylittävät kuukausittaiset menosi. ONNEKSI OLKOON! Olet taloudellisesti riippumaton.

Maksukykyriski

Korkoriski

Pääomariski

Menot/kk yhteensä 0
Menot/kk yhteensä -0
Käteen jää/kk 0 €/kk
Tavoite käteinen pankissa 0
Käteinen pankissa 0
Tavoitteena oleva käteinen pankissa on kolmen kuukauden menojasi vastaava summa.
Käteisvarat pankissa ylittävät kolmen kuukauden menosi. Harkitse käteisen sijoittamista.

Varallisuus

0
Käteinen pankissa 0
Asuminen 0
Kulkuneuvot 0
Asunnot ja Kiinteistöt 0
Osakkeet ja rahastot 0
Sijoitusasunto 0

Velat

0
Asuntolainat 0
Lainat kiinteistöihin 0
Lainat kulkuneuvoihin 0
Lainat sijoitusasuntoihin 0

Yhteenvetoraportin tietojen tulkinta

Kaikki raportissa näkyvät luvut perustuvat tietoihin mitä olet palveluun antanut. Muista ensiksi tarkastaa raportista, että siellä näkyvät tulot ja menot ovat oikealla tasolla. Tarkista myös, että olet lisännyt palveluun kaiken varallisuutesi sekä niihin liittyvät lainat. Mikäli raportista puuttuu isoja tulo- tai menoeriä kannattaa ne käydä lisäämässä palveluun. Tämän jälkeen raportti antaa sinulle tarkan kuvan taloudestasi.

Palkkatyöstä riippumattomat tulot

Palkkatyöstä riippumattomat tulot on huomioitu omaksi kokonaisuudeksi, koska ne antavat sinulle taloudellista riippumattomuutta, etkä elä täysin ansiotulojesi varassa. Mitä suurempi taloudellinen riippumattomuus sitä paremmat ovat mahdollisuutesi tehdä juuri niitä asioita, joista itse todella nautit ja jotka koet itsellesi tärkeäksi.

Tavoite käteinen pankissa

Yllättävien menojen varalta on hyvä kasvattaa säästötilillä olevan käteisen määrä pankissa vastaamaan kolmen kuukauden menojasi. Näin et joudu rahoittamaan joskus eteen tulevia yllättäviä menoja kalliilla kulutusluotoilla.

Talouden riskit

Liikennevalot kertovat kuinka suuria ovat yleisimmät taloutesi riskit.

Pieni riskitaso

Kohtalainen riskitaso

Suuri riskitaso

Maksukykyriski

Maksukykyriski kertoo kuinka suuret menosi ovat tuloistasi tällä hetkellä. Korkea maksukykyriski tarkoittaa sitä, että taloutesi kuukausittainen käteen jäävä summa menee helposti miinukselle, mikäli sinulle tulee eteen yllättäviä menoeriä. Tällöin joudut helposti rahoittamaan erilaisia asioita kalliilla kulutusluotoilla.

Pääomariski

Pääomariski mittaa kuinka suuria taloutesi velat ovat suhteessa varallisuudestasi tällä hetkellä. Korkea pääomariski tarkoittaa siitä, että sinulla on suuri määrä velkaa suhteessa varallisuuteesi. Tämä voi olla ongelmallista, jos olet rahoittanut velalla riskipitoisia hankintoja. Mikäli näiden hankintojen arvo laskee yllättäen nopeasti voivat velkasi nousta suuremmiksi kuin mikä varallisuutesi on.

Korkoriski

Korkoriski mittaa kuinka suuria lainojesi korkomenot ovat kuukausittaisista käteen jäävistä tuloistasi. Korkea korkoriski tarkoittaa sitä, että lainojesi korkomenot ovat isot suhteessa kuukausittain käteen jääviisi tuloihisi. Tämä voi aiheuttaa ongelmia, jos lainojen korot nousevat huomattavasti. Korkoriskiä voit alentaa vähentämällä lainojen kokonaismäärää tai sitomalla lainoja pitkäaikaisiin kiinteisiin korkoihin.

Taloutesi tulevaisuuden simulointi

Taloutesi tulevaisuuden simuloinnissa on käytetty apuna historiatietoja siitä kuinka tulot, menot ja erilaiset varallisuuteen liittyvät asiat ovat viimeisten vuosikymmenien aikana muuttuneet. Vaikka tulevaisuutta ei voi tarkasti ennustaa, pystymme kuitenkin historiatietojen perusteella antamaan osviittaa siitä kuinka taloutesi tulee todennäköisesti kehittymään. Suurin syy siihen miksi varallisuus ei kehity odotuksien mukaisesti on se, että tulojen noustessa myös kulutusmenot nousevat samassa suhteessa. Tällöin suurin osa ylimääräisistä tuloista käytetään kulutukseen eli oman sen hetkisen elämänlaadun parantamiseen.

Taloutesi lukujen tarkempi erittely

Ajankohta: 20.3.2034

Tulot

Tulot/kk
Omat tulot 4000 €/kk
Puolison tulot0 €/kk
Muut tulot0 €/kk
Passiiviset tulot:
Korkotuotot ja Osingot0 €/kk
Asunnot ja Kiinteistöt0 €/kk
Yhteensä 0 €/kk

Menot

Kulut/kk Lainat/kk
Oma ansiotulovero0 €/kk
Puolison ansiotulovero0 €/kk
Pääomatuloverot0 €/kk
Asuminen0 €/kk0 €/kk
Kulkuneuvot0 €/kk0 €/kk
Kiinteistöt0 €/kk0 €/kk
Sijoitusasunnot0 €/kk0 €/kk
Välttämättömät kulut0 €/kk
0 €/kk 0 €/kk
Yhteensä 0 €/kk

Varallisuus

Ennuste 2019 (+ 5v) Muutos
Käteinen pankissa0
Asuminen0
Kulkuneuvot
Asunnot ja Kiinteistöt
Osakkeet ja rahastot
Sijoitusasunto
Yhteensä 0 0

Velat

Ennuste 2019 (+ 5v)
Asuntolaina0
Kulkuneuvot
Asunnot ja Kiinteistöt
Sijoitusasunnot
Yhteensä 0 0

Hankinnat ja tavoitteet

Ajankohta Hinta Oma rahoitus Laina Laina/kk
Kulkuneuvot
Kesämökit, kiinteistöt ja tontit
Remontit
Elämänlaatua parantavat asiat
Asunnonvaihto
Rahastot ja osakkeetAjankohtaSijoituksen suuruusTuotto-odotusLainaLaina/kk
SijoitusasunnotAjankohtaHintaOma rahoitusLainaNettotuotto/kk
Palkan muutosAjankohtaUusi bruttotulo
Ylimääräiset tulo- ja menoerätAjankohtaSumma

Tulevaisuus

Pysymällä tässä suunnitelmassa ja toteuttamalla siinä olevat tavoitteet varallisuutesi kehittyy seuraavasti
Varallisuutesi (30.3.2014):
+ 5 vuotta 0
+ 10 vuotta 0
+ 20 vuotta 0
+ 30 vuotta 0
Käteinen
Varallisuus
Lainat

Tärkeää!

Käyttäjän ei tule tehdä taloudenpitoon liittyviä johtopäätöksiä tai ratkaisuja yksinomaan Planago-palvelun työkalujen tai sisällön avulla.

RealMatch Invest Oy suosittelee, että Käyttäjän tulee käyttää näiden päätösten tekemiseen Planago-palvelun lisäksi taloudellisia neuvonantajia tai muita asiantuntijoita.

RealMatch Invest Oy ei vastaa mistään Käyttäjän taloudellisten päätösten seurauksista, vaikka näiden päätösten teossa olisi käytetty hyväksi Planago-palvelun työkaluja tai sisältöä (mukaan lukien suosituksia ja vinkkejä).

Tallenna Tulosta Sulje
Käteistä nyt

Talouskoulu

Oppitunti 1

Varallisuus kehittyy pienelläkin panostuksella.

Asetukset

Etunimi
Sukunimi

Sähköposti

Vanha salasana

Jos et muista salasanaasi voit lähettää uuden salasanan sähköpostiisi painamalla tästä.

Salasana
Salasana uudestaan
Omia tietojasi ei välitetä eteenpäin kolmansille osapuolille ilman lupaasi. Mikäli otat yhteyttä palvelun yhteistyökumppaneihin tavoitteen toteuttamiseksi, palvelu näyttää sinulle kaiken tiedon joka yhteistyökumppanille lähetetään. Voit tässä vaiheessa vielä muokata lähetettävää tietoa.
Vaihda salasana Tallenna
Close