Planago

Oman talouden suunnittelu Planagon avulla

Autamme sinua tekemään vain hyviä päätöksiä talousasioissa
Oman talouden suunnittelu on haastavaa. Usein on vaikea tietää onko jonkun hankinnan tekeminen taloudellisesti järkevää. Tai kuinka jokin iso muutos omassa elämäntilanteessa vaikuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen.  
Planago auttaa sinua näkemään helposti ja nopeasti, mikä on sinulle taloudellisesti mahdollista. Näin pystyt pitämään taloutesi tasapainossa ja samalla huolehtimaan varallisuutesi kehittymisestä. 
SIJOITTAMINEN
sijoitusasunto
  • Pystynkö sijoittamaan ja nauttimaan elämästä samaan aikaan?
  • Onnistuisiko sijoittaminen minun tuloilla ja menoilla?

ELÄKKEELLE JÄÄMINEN
Happy Senior Couple on the Bow of a Sail Boat
  • Kuinka eläkkeelle siirtyminen vaikuttaa talouteeni?
  • Pystynkö silloin tekemään haluamiani asioita?

MUUTOS TULOISSA
sapattivapaa
  • Ovatko taloutesi tulot muuttumassa lähiaikoina?
  • Ennakoi tulotason muutoksien vaikutukset helposti

Planagon tuomia hyötyjä oman talouden suunnitteluun

Planago on erinomainen työkalu oman talouden suunnitteluun. Autamme sinua näkemään helposti ja nopeasti, mikä on sinulle taloudellisesti mahdollista.

 

Tarjoamme mahdollisuuden laskea, miten rahat riittävät esimerkiksi asunnonvaihtoon, uuden auton hankintaan tai vuoden sapattivapaaseen. Päästäksesi alkuun sinun tulee syöttää vain muutama luku liittyen omaan talouteesi. Tämän jälkeen voit lähteä testaamaan erilaisia hankintoja helposti.

Planago huomioi suunnittelussa taloutesi kokonaisvaltaisesti niin, että kaikki tulosi, menosi ja lainasi ovat mukana laskelmissa. Pystyt siis helposti ennakoimaan miltä taloutesi näyttää tulevaisuudessa, jos tiedossa on muutoksia tulotasossasi eläkkeelle siirtymisen, äitiysvapaan tai jonkin muun syyn takia.

 

Autamme sinua pitämään taloutesi tasapainossa samalla kun varallisuutesi kehittyy suotuisasti. Käyttämällä Planagoa pystyt siis tekemään vain hyviä päätöksiä talousasioissa.

Copyright © 2018 RealMatch Invest Oy

Kaikki oikeudet pidätetään.